لوگو فن‌بازار
انعقاد بیش از ۱۵۶۰ میلیارد ریال تفاهم‌نامه در اولین روز از رویدادهای ارائه نیازهای فناورانه اینوتکس ۲۰۲۵ توسط کارگزاران تجارت فناوری شبکه فن‌بازار ملی ایران

انعقاد بیش از ۱۵۶۰ میلیارد ریال تفاهم‌نامه در اولین روز از رویدادهای ارائه نیازهای فناورانه اینوتکس ۲۰۲۵ توسط کارگزاران تجارت فناوری شبکه فن‌بازار ملی ایران

به گزارش روابط عمومی شبکه فن بازار ملی ایران نخستین روز از مجموعه رویدادهای تخصصی ارائه نیازهای فناورانه (ریورس پیچ) همزمان با چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۵، روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت در پارک فناوری پردیس برگزار شد. در این روز دو رویداد تخصصی در حوزه‌های صنایع شیمیایی و تحول دیجیتال و هوش مصنوعی با حضور گسترده فناوران، شرکت‌های دانش‌بنیان، صاحبان صنایع و مسئولان ارشد کشور برگزار گردید.

۱۴۰۴/۲/۱۲

دسته بندی :شبکه ‌فن‌بازار ملی ایران

نوآوریریورس پیچرویداد

رویدادهای نیازهای فناورانه برگزار شده به شرح زیر می‌باشد:

رویداد اول | ارائه نیازهای فناورانه صنایع شیمیایی با مشارکت شرکت هلدینگ صنایع شیمیایی ایران
این رویداد توسط شرکت سنجش و دانش آیریک، کارگزار تجارت فناوری شبکه فن‌بازار ملی ایران برگزار شد. در این نشست، شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران به نمایندگی از هلدینگ، چهار نیاز فناورانه کلیدی خود را معرفی کرد که شامل:

  • توسعه فناوری تولید پارافین‌های کلره با رفع گلوگاه‌ها و تکیه بر دانش داخلی
  • دستیابی به دانش تولید روغن ترانس سوپرکرید A در داخل کشور
  • بومی‌سازی تولید کاتالیست جامد آلکیلاسیون
  • دستیابی به دانش تولید اسپری چندمنظوره WD-40

در این رویداد، بیش از ۹۰ نفر از متخصصان و کارشناسان صنعت حضور داشتند و در ادامه نشست، مذاکرات B2B با محوریت ارائه راه‌حل‌های فناورانه انجام شد. نتیجه این گفتگوها منجر به امضای ۵ تفاهم‌نامه همکاری به ارزش ۳۶۰ میلیارد ریال شد.

رویداد دوم | سومین رویداد ملی ملاصدرا با محور تحول دیجیتال و هوش مصنوعی
این رویداد با عنوان «ارائه نیازهای فناورانه در حوزه تحول دیجیتال و هوش مصنوعی» توسط بنیاد بهره‌وری گمبا به عنوان کارگزار رسمی فن‌بازار منطقه‌ای فارس برگزار گردید. در این نشست بیش از ۱۰۰ نیاز فناورانه از صنایع بزرگی همچون آلومینیوم جنوب، پگاه فارس، صنایع الکترونیک شیراز، شهرداری شیراز و شرکت‌های مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مطرح شد. حاصل این رویداد امضای بیش از ۶۰ تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد ریال بود.

در این نشست مقامات برجسته‌ای از نهادهای مختلف نیز حضور داشتند، از جمله:
دکتر جباری‌پور (معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس)، دکتر پاشاخانلو (رئیس صندوق وزارت دفاع)، دکتر خالقی (دبیر شبکه فن‌بازار ملی ایران)،مهندس گلستانی (مدیر توسعه صنعتی و فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران) و سایر مدیران ارشد حوزه فناوری و صنعت.

برگزاری دو رویداد موفق در روز نخست، با مجموع ۶۵ تفاهم‌نامه و رقمی بیش از ۱۵۶۰ میلیارد ریال، نویدبخش تأثیرات عمیق و عملیاتی در توسعه روابط بین صنعت و فناوری است. این دستاوردها گامی مهم در جهت تحقق اهداف توسعه‌ای کشور و ارتقاء اکوسیستم نوآوری ملی به‌شمار می‌رود.

;

نظرات

برای ثبت نظر ابتدا وارد سایت شوید

نظرات کاربران