لوگو فن‌بازار
تدوین فرمولاسیون اسانس پایه آب برای استفاده در صنایع لبنی

تدوین فرمولاسیون اسانس پایه آب برای استفاده در صنایع لبنی

تقاضاکننده:

حوزه فناوری: اتوماسیون های پیشرفته تولید

منطقه ثبت: مرکزی

کارگزاری پیگیر رفع تقاضا:

شماره تماس:

اتوماسیون

شرح تقاضا

عدم وجود تکنولوژی محلول سازی مناسب اسانس روغنی در آب برای تولید اسانس طبیعی پایه آب باعث بروز مشکلاتی همچون دو فاز شدن یا عدم همگن شدن، تغییر طعم در محصولات لبنی و کاهش ماندگاری محصولات می شود که این عارضه مشکلات بسیاری همچون مرجوعی های فراوان و عدم رضایت مشتری را ایجاد کرده است. با توجه به بازار گسترده این محصولات و اهمیت رفع این نیاز، ارائه و تدوین فرمولاسیون اسانس پایه آب برای رفع این نیاز یکی از نیازهای اصلی این واحد صنعتی باتوجه به گفته های مدیریت این مجموعه است.

روش فعلی حل موضوع

حل نشده

نیاز به مجوزهای خاص

ندارد

نیاز به استاندارهای خاص

ندارد

کاربرد

نوع تقاضا

فناوری

تاریخ اعتبار:
۱۴۰۴/۱۲/۲۸- ۳:۳۰
0

تقاضاهای مشابه