شرح تقاضا
عدم وجود تکنولوژی محلول سازی مناسب اسانس روغنی در آب برای تولید اسانس طبیعی پایه آب باعث بروز مشکلاتی همچون دو فاز شدن یا عدم همگن شدن، تغییر طعم در محصولات لبنی و کاهش ماندگاری محصولات می شود که این عارضه مشکلات بسیاری همچون مرجوعی های فراوان و عدم رضایت مشتری را ایجاد کرده است. با توجه به بازار گسترده این محصولات و اهمیت رفع این نیاز، ارائه و تدوین فرمولاسیون اسانس پایه آب برای رفع این نیاز یکی از نیازهای اصلی این واحد صنعتی باتوجه به گفته های مدیریت این مجموعه است.
روش فعلی حل موضوع
حل نشده
نیاز به مجوزهای خاص
ندارد
نیاز به استاندارهای خاص
ندارد
کاربرد
نوع تقاضا
فناوری
تقاضاهای مشابه

حذف سرباره های کوره ذوب آلومینیوم
سرباره آلومینیوم در طی فرآیند ذوب شمش و ضایعات آلومینیوم و س...
تخریب و خوردگی و طول عمر پایین در قالب اکسترود پرس اکستروژن
عمر کم ،تخریب و خوردگی قالب های پرس اکتروژن که در طی عملیات ...
تدوین فرمولاسیون نانو امولوسیون پایه آب از اسانس گیاهی
استفاده از فرمولاسیون میکروامولسیون ناپایدار فعلی برای تولید...
تدوین فرمولاسیون اسانس پایه روغن با ویسکوزیته نزدیک به اسانس خالص
اکسید شدن و ویسکوزیته اسانس روغنی گرید بندی شده در صنایع غذا...
تدوین فرمولاسیون اسانس پایه آب برای استفاده در صنایع لبنی
عدم وجود تکنولوژی محلول سازی مناسب اسانس روغنی در آب برای تو...
کنترل هوشمند ترکیب مواد اولیه تولید فوم مورد استفاده در فیلترهای هواسبک
فوم های مورد استفاده در فیلترهای هوا سبک بسیار حساس هستند، ب...
ارتقای کیفیت کاغذهای مصرفی برای تولید فیلترهای هوا سبک و هوا سنگین با اضافه کردن ویژگی هایی همچون نانو مواد
عدم توجه به ارتقای کیفیت و به ورود به بازارهای جدید و تحقیق ...
ارتقای کیفیت قالب های فیلتر کاغذهای هوا سبک جهت رساندن ظرفیت تولید با این قالب ها از 250 عدد به 500 عدد
درهنگام جداسازی فیلترهای هوا سبک از قالب بعضی از فیلترها به ...
کنترل و هوشمند نمودن فرآیند برش کاغذ فیلترهای هوا سبک
برش کاغذ های پلیسه شده فیلترهای هوای سبک در این واحد صنعتی ب...

