
فرمولاسیون و خالص سازی نشاسته اصلاح ،بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و پایداری به واسطه نانو فرمولاسیون شده جهت مصرف در صنایع غذایی،
فرمولاسیون و خالص سازی نشاسته اصلاح ،بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و پایداری به واسطه نانو فرمولاسیون شده جهت مصرف در صنایع غذایی،
تقاضاکننده:
حوزه فناوری: صنایع غذایی
منطقه ثبت: قزوین
کارگزاری پیگیر رفع تقاضا:
شماره تماس:
پایداری
شرح تقاضا
درخواست فناوری های پیشرفته برای فرمولاسیون و خالص سازی نشاسته اصلاح شده به منظور بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و افزایش پایداری آن با استفاده از نانو فرمولاسیون جهت مصرف در صنایع غذایی
روش فعلی حل موضوع
تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.
نیاز به مجوزهای خاص
ندارد
نیاز به استاندارهای خاص
ندارد
کاربرد
صنایع غذایی
نوع تقاضا
فناوری

تاریخ اعتبار:
۱۴۰۳/۱۲/۲۹- ۳:۳۰
تقاضاهای مشابه
کاهش خروج روغن همراه با کنجاله (ضایعات ) در عملیات روغن گیری دانه های گیاهی
در فرآیند روغن گیری از دانه های روغنی ، روغن پس از گذر از مر...
بهبود عملکرد دستگاه پلت در خط تولید خوراک دام و طیور
با توجه به اینکه محصولات خوراک دام و طیور دارای حساسیت بالای...
بهبود و ارتقاء فناوری سیستم تهویه ، متناسب با الزامات بهداشتی تولید سالاد اولیه
واحد صنعتی در حوزه تولید مواد غذایی فعالیت دارد و محصول تولی...
بهبود عملکرد دستگاه برش و بسته بندی نان
در حال حاضر فرایندهای برش، شمارش، کنترل دما و انتقال نان به ...
سیستم پایدارساز شرایط محیطی با استفاده از سیستم های مکنده و دمنده هوشمند
واحد صنعتی در حوزه تولید مواد غذایی فعالیت دارد و محصول تولی...




