شرح تقاضا
در حال حاضر فرایندهای برش، شمارش، کنترل دما و انتقال نان به دستگاه بسته بندی توسط اپراتور انجام میگردد و این امر موجب مخاطرات شغلی کارکنان، خطا در شمارش، افت راندمان تولید، افزایش ضایعات، ریسک های بهداشت مواد غذایی و ... میباشد. از اینرو بایستی یک فناوری تعریف گردد که مراحل برش، کنترل دما، چیدمان و بسته بندی محصول را بصورت هوشمند انجام دهد تا نیاز به حضور دائم اپراتور در کنار دستگاه ها و نوار نقاله نباشد و محصول با کیفیت مطلوب و با احداقل هزینه تولید گردد
روش فعلی حل موضوع
استفاده از نیروی انسانی و انجام کار به صورت دستی
نیاز به مجوزهای خاص
ندارد
نیاز به استاندارهای خاص
ندارد
کاربرد
بسته بندی
نوع تقاضا
فناوری
تقاضاهای مشابه
کاهش خروج روغن همراه با کنجاله (ضایعات ) در عملیات روغن گیری دانه های گیاهی
در فرآیند روغن گیری از دانه های روغنی ، روغن پس از گذر از مر...
بهبود عملکرد دستگاه پلت در خط تولید خوراک دام و طیور
با توجه به اینکه محصولات خوراک دام و طیور دارای حساسیت بالای...
بهبود و ارتقاء فناوری سیستم تهویه ، متناسب با الزامات بهداشتی تولید سالاد اولیه
واحد صنعتی در حوزه تولید مواد غذایی فعالیت دارد و محصول تولی...
بهبود عملکرد دستگاه برش و بسته بندی نان
در حال حاضر فرایندهای برش، شمارش، کنترل دما و انتقال نان به ...
سیستم پایدارساز شرایط محیطی با استفاده از سیستم های مکنده و دمنده هوشمند
واحد صنعتی در حوزه تولید مواد غذایی فعالیت دارد و محصول تولی...





برای ثبت نظر ابتدا وارد سایت شوید
نظرات کاربران