
توسعه فناوری های نوین برای افزایش ماندگاری محصولات شیرینی های بدون قند و کم کالری برای افراد دیابتی و رژیمی
توسعه فناوری های نوین برای افزایش ماندگاری محصولات شیرینی های بدون قند و کم کالری برای افراد دیابتی و رژیمی
تقاضاکننده:
حوزه فناوری: صنایع غذایی
منطقه ثبت: قزوین
کارگزاری پیگیر رفع تقاضا:
شماره تماس:
افزایش-ماندگاری
شرح تقاضا
درخواست توسعه فناوری های نوین برای افزایش ماندگاری محصولات شیرینی های بدون قند و کم کالری به منظور ارائه محصولات مناسب برای افراد دیابتی و رژیمی، با حفظ کیفیت و تازگی طولانی تر
روش فعلی حل موضوع
تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.
نیاز به مجوزهای خاص
ندارد
نیاز به استاندارهای خاص
ندارد
کاربرد
صنایع غذایی
نوع تقاضا
فناوری

تاریخ اعتبار:
۱۴۰۳/۱۲/۲۹- ۳:۳۰
تقاضاهای مشابه
کاهش خروج روغن همراه با کنجاله (ضایعات ) در عملیات روغن گیری دانه های گیاهی
در فرآیند روغن گیری از دانه های روغنی ، روغن پس از گذر از مر...
بهبود عملکرد دستگاه پلت در خط تولید خوراک دام و طیور
با توجه به اینکه محصولات خوراک دام و طیور دارای حساسیت بالای...
بهبود و ارتقاء فناوری سیستم تهویه ، متناسب با الزامات بهداشتی تولید سالاد اولیه
واحد صنعتی در حوزه تولید مواد غذایی فعالیت دارد و محصول تولی...
بهبود عملکرد دستگاه برش و بسته بندی نان
در حال حاضر فرایندهای برش، شمارش، کنترل دما و انتقال نان به ...
سیستم پایدارساز شرایط محیطی با استفاده از سیستم های مکنده و دمنده هوشمند
واحد صنعتی در حوزه تولید مواد غذایی فعالیت دارد و محصول تولی...




